Contact

U bent onze eerste prioriteit. Wij zijn deze webshop gestart om u te helpen bij het vinden van het juiste product en we doen er alles aan om dat mogelijk te maken. Ten eerste geven we duidelijke informatie over onze producten. CBD is een complex product en als we andere websites lezen, zijn we van mening dat we een wetenschapper / bioloog moeten zijn om het allemaal te begrijpen.

Wij doen het graag anders. Met juiste en goed te begrijpen informatie zorgen wij ervoor dat u het product vindt dat het beste bij u en uw situatie past. Als u hulp nodig heeft of meer informatie wilt over de betaling, verzending of het bestelproces, bezoekt u de onderstaande pagina’s.

Veelgestelde vragen
Mijn account
Veilig betalen
Verzending
Retour

Onze bedrijfsgegevens
CBDolie.nl
Laan ten Roode 2
5711 GC Someren
Nederland

Email: info@cbdolie.nl

KvK: 72266589
BTW: NL859052540B01
Bank: NL22INGB0007437002
Tel: 0493-782783

Als u contact met ons wilt opnemen, aarzel dan niet om uw vraag of bericht te verzenden via dit formulier. Voelt een beetje onpersoonlijk, maar we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen, met een uitgebreide en passende reactie. Dat beloven we!

Mocht u graag bij ons langs willen komen, dan is dat geen enkel probleem. Mocht u toevallig in de buurt van Someren wonen, of mocht u graag persoonlijk advies krijgen, dan bent u van harte welkom om langs te komen bij ons op kantoor. Wij zijn op werkdagen aanwezig tussen 10:00 en 18:00.

U bent van harte welkom op het volgende adres:

Laan ten Roode 2
5711 GC Someren

Contact Us